Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Buti za popolno ritko

1. 8. 2016; 05.30
Avtor: Š. K./Bodi zdrava
jennifer lowe hewitt
Oblika vadbe, ki zagotavlja pot do popolne postave. Nad njo so navdušene številne zvezdnice, med katerimi je tudi Jennifer Love Hewitt.

Kaj je njegova skrivnost?

Buti je mešanica dinamičnega in energičnega treninga ter joge, ki vas bo sprostila in umirila. Če vam povemo, da zraven lahko vpletete še mešanico klasične joge, plesa, hip hopa in afriških plemenskih plesov, potem ste morda našli popolno vadbo zase. Pod buti se je podpisala Američanka Bizzie Gold, strokovnjakinja na področju telesne vadbe. Zato ni čudno, da je buti osvojil že mnoge, saj topi kalorije, poskrbi za večjo gibljivost telesa in pomaga pri oblikovanju popolne postave.

Buti zagotavlja popolno telo s pomočjo vadbe, pri kateri pokurite izjemno veliko kalorij. Izhaja iz besede, ki pomeni zdravilo za nekaj zakritega. S pomočjo vadbe buti naj bi spoznali prijazno pot do zdravega življenja skozi gibanje, prehrano in dobro počutje. Tako buti poskrbi za preoblikovanje življenja od znotraj navzven.

Širi se kot požar

Buti postaja uspešnica po svetu, saj je na voljo že v več kot petnajstih državah po Evropi, Amerika pa je obsedena z njim. Pravi hit pa je doživela vadba, ko so nanjo začele prisegati hollywoodske zvezdnice.

Kdo jo obožuje?

Med znanimi nanjo prisega Jennifer Love Hewitt, ki pravi, da jo je vadba povsem prevzela. Vroči gibi in miganje kar naprej je tisto, kar jo žene vsako jutro, ko si privošči vadbo. Z butijem si je tako resnično lepo preoblikovala roke in ramena, napeta pa je tudi njena zadnjica.

prejšnji članek
5 načinov, da ga obnorite s poljubi!
Zdravje
5 načinov, da ga obnorite s poljubi!
naslednji članek
Vajina ljubezen - negujte jo
Zdravje
Vajina ljubezen - negujte jo
#obraziavenija
obraziavenija