Jagodna pena s kislo smetano

Čas priprave:

1 h

Tip jedi:

Sladice in peciva

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Jagodna pena s kislo smetano
Sestavine
Št. oseb
jagode
kivija
kisle smetane
rdeče želatine z okusom jagod
sladkorja v prahu
limoninega soka

Opis

jagoda, kivi, kisla smetana

Priprava

Nekaj jagod in kivi narežemo, damo v skledico, potresemo s sladkorjem v prahu, poškropimo z limoninim sokom in premešamo. Preostale jagode zmiksamo.

Za pripravo želatine zavremo 2,3 dl vode, vanjo vmešamo želatino in odstavimo. Primešamo zmiksane jagode in kislo smetano ter sok, ki se je nabral v skledici z narezanim sadjem. Zmes nalijemo v skledice ali kozarce, damo na hladno, da se strdi, nato jo okrasimo z narezanim sadjem in postrežemo.

#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.