zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Pometi z njegovo bivšo!

3. 5. 2017; 04.04
Avtor: Katarina
bivsabivsa
Kaj narediti, če te ves čas primerja s svojo bivšo?

Kaj ti s tem sporoča in kaj se ti obeta? Se tvoja ljubezenska zveza res bliža koncu? Preveri v naslednjih vrsticah, ali se še vedno splača vztrajati z njim in kako ga boš lahko hitro imela samo zase.

Dejstvo: Kaj se zares dogaja?


Ali ob vsaki svoji napaki slišiš iz njegovih ust stavek: »Moja bivša pa ni bila taka!«, in te ves čas preganja občutek, da si najslabša od vseh njegovih deklet, medtem ko v sebi umiraš od želje, da bi bila njegovo najboljše dekle? Pa ne samo to, rada bi bila njegova princeska. Imaš ga neskončno rada in ni ti vseeno, da te primerja s svojo bivšo. Ob upoštevanju Smrkljinih nasvetov bo stavek »moja bivša pa ni bila taka« zate samo še preteklost. V trenutku boš, z malo truda, boljša od vseh njegovih bivših deklet.
PROBLEM: Z njim še nisi pripravljena imeti spolnih odnosov.
NJEGOV ODZIV: S svojo bivšo sem imel spolne odnose.
DEJSTVO: Čutiš, da fant enako pričakuje tudi od tebe. Ker ni več devičnik, si prepričana, da bo tudi s teboj želel spati prej ali slej, zato te grabi strah.
REŠITEV: Čeprav si prepričana, da bo vajin odnos zaživel šele takrat, ko bosta tudi vidva spala skupaj, to ne drži. Zapomni si: spolni odnos ju ni obdržal skupaj, zato ne smeš misliti, da boš s spolnim odnosom lahko dosegla kaj več. Celo slabše bo, če nanj ne boš pripravljena, pa boš kljub temu želela spati z njim. Zato si vzemi toliko časa, kot ga potrebuješ, da se na ta pomemben korak pripraviš in da začutiš, ali on je pravi odgovor na vprašanje, ali želiš izgubiti nedolžnost. Saj veš, da ti na koncu še vedno ostane odkrit pogovor z njim, in če je pravi, bo razumel tvojo odločitev, kakršna koli že bo.

prejšnji članek
To so skrivnosti vitkih deklet
Moj life
To so skrivnosti vitkih deklet
naslednji članek
Tako ga boš obnorela
Moj life
Tako ga boš obnorela
Preberite tudi