piščanec z rdečim zelje.jpg foto: profimedia LIZA MAJA
Sestavine za 4 osebe:
Postopek priprave
1. Pečico segrejte na 190 °C. Meso natrite s soljo, potresite s kumino in ga denite v lahno naoljen pekač. Prilijte malce vode in pekač pokrijte. Pecite 30 minut, nato odstranite pekač in prilijte temno pivo.
2. Oprano in očiščeno zelje zrežite na tanke trakove. Začinite jih s soljo in sladkorjem, potresite s kumino in dodajte še sesekljano čebulo in malce vode. Zelje dušite do mehkega. Na koncu ga začinite s soljo in kisom. Piščančja stegna postrezite z rdečim zeljem in krompirjevimi cmoki ali pa mlinci.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.