1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Mitja Okorn napovedal svojega tretjega otroka letos

28. 12. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Mitja Okorn

Mitja Okorn foto: Grega Eržen

Po prvorojenki in prvem hollywoodskemu filmu daj prihaja še ... Zaenkrat vam samo namignemo, da ga bo moč videti tudi na Netflixu!

Leto 2020 za režiserja Mitjo Okorna zagotovo ni bilo tako zelo slabo. Oktobra se je s partnerko razveselil rojstva prvorojenke, konec novembra pa je luč sveta ugledal njegov prvi hollywoodski film Leto življenja (Life in a year), več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Zdaj pa je presenetil še z eno novico. Tik pred koncem leta bo izšel še en njegov film, tokrat že tretji v sklopu poljske produkcije, tokrat z naslovom All My Friends are Dead (Vsi moji prijatelji so mrtvi). Že danes bo na voljo na poljski pretočni platformi Netflix, vsi ostali pa si ga bomo lahko na Netflixu lahko ogledali od 3. februarja dalje. 

"Za zdaj lahko rečem, da zagotovo ni romantična drama, ali kot je Jan (avtor scenarija) nekoč rekel: 'Je kot da bi Pulp Fiction (Šund) srečal Project X in bi imela otroka. Potem bi ta otrok hodil s Titanikom in bi skupaj odšla na zabavo k Sam doma, kjer bi seksala s Klub golih pesti, Dobri fantje, posilila Pravzaprav ljubezen, medtem ko bi ga vlekla Avatarju in se dopisovala s Pisma sv. Nikolaju. Potem pa bi vse ponovili, ni nujno, da v tem vrstnem redu. Če bi se to zgodilo, bi bil rezultat ta film. Verjetno ne bo osvojil oskarja, ampak ga bi moral.' No, ne bi se mogel bolj strinjati. Ta film je vse to in še več. Vem, da vam napovednik ne more prikazati vsega, kar sem napisal, ampak ta nora najstniška komedija v slogu Tarantina vas bo navdušila," je o novem filmu zapisal Okorn. 

Zagotovo uspešno in produktivno leto za režiserja, tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju. 

prejšnji članek
Ines Erbus in David Amaro združila moči
Svet slavnih
Ines Erbus in David Amaro združila moči
naslednji članek
Živite v danem trenutku
Zdravje
Živite v danem trenutku