Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Jasna Kuljaj: "Ni mi žal za nobenega od lepotnih posegov"

26. 2. 2022; 12.00
Avtor: Eva Jandl/Svet24
jasna-kuljaj, pri-črnem-petru

Jasna se na televizijske ekrane vrača s pustno oddajo. foto: Blaž Vatovec

Jasna Kuljaj ne skriva svojih lepotnih posegov, saj je lahko ponosna, da si je do 40. leta kot televizijska voditeljica privoščila le dva. Kako še skrbi za zdravje in lepoto ter koga bi povabila v oddajo, če bi lahko povabila kogarkoli.

Priljubljena in jezična televizijska voditeljica Jasna Kuljaj se po predahu vrača na televizijske ekrane, pred tem pa je svoj videz malce osvežila in si privoščila zgornjo blefaroplastiko oziroma korekcijo povešenih vek. Z njimi je imela težave že nekaj časa, je potarnala. Bila je malce zabuhla okoli oči, kar je do operacije reševala s tekom pred oddajami in obilico ličil. To je njen drugi lepotni poseg – prvega si je privoščila pred več kot desetimi leti, in sicer rinoplastiko oziroma operacijo nosu. »Motila me je grbinica na nosu, ki sem jo najverjetneje pridobila z zlomom nosu v otroštvu,« je povedala in dodala, da ji ni žal za nobenega od teh popravkov, a je kljub vsemu konservativno naravnana do estetskih posegov, saj si je do 40. leta privoščila le dva – kar je za televizijske voditeljice vsekakor malo.

... in po operaciji, odstranitvi grbinice, ki jo je zelo motila. foto: Osebni arhiv

Kot gospa Herta

Vprašali smo jo, ali je zadnji dve leti bolj skrbela za svoje zdravje in ali se poslužuje kakšnih posebnih dodatkov. »Od nekdaj sem v prehrano vključevala tudi prehranske dodatke, vitamin C, vitamin D, cink in magnezij so obvezni! No, pa da ne bom zdaj zvenela kot gospa Herta, ki nas pozdravlja z vseh TV-programov, naj povem še to, da je bistvo v tem, da živiš čim manj stresno. Stres, kortizol, ta je tisti, ki počasi in potiho načenja zdravje, vam povem,« je iskrena. Te dni pa jo vseeno malce načenja stres, saj odšteva dneve, ko nas bo znova pozdravila s televizijskih ekranov. Koga pa bi povabila v oddajo, če bi to lahko bil kdorkoli? »Povabila bi Magnifica in ga vprašala, kod je hodil tako dolgo. Rada bi, da bi bila naša oddaja polje, kjer vsi uživamo v dobri slovenski glasbi! Ni je malo! Kakšna zakladnica je to! Od popevk, hitov iz osemdesetih, devetdesetih do večnih polk in valčkov ter novih uspešnic.«

Kot mnoge estradnice si je tudi Jasna popravila viseče veke z estetskim posegom. foto: revija zvezde

prejšnji članek
Z medom in s česnom uspešno razkužimo ureznine in praske
Zdravje
Z medom in s česnom uspešno razkužimo ureznine in praske
naslednji članek
Sin Katarine Venturini bo šel jeseni že v šolo
Svet slavnih
Sin Katarine Venturini bo šel jeseni že v šolo