meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

gregor horvat prej potem Njena.si

Loser Gregor na skrivaj izklesal telo!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Navade, ki bodo spremenile vaš izgled in življenje
| K. S.

Navade, ki bodo spremenile vaš izgled in življenje

S pravimi navadami lahko zasijete tudi navzven., Profimedia

Vaše notranje počutje se pokaže tudi navzven. S pravimi navadami boste vedno izgledali (in se tudi počutili) bolj zdravi in kar je najpomembnejše: srečni.

Živimo v svetu, ki nosi neštete stresne situacije, zaradi katerih peša tudi naše počutje. A kot ste verjetno že slišali, je odločitev, kako boste porabili ure življenja v resnici vaše.

Delu se ne boste izognili, po vsej verjetnosti tudi ne stresu. To je enostavno življenje. A to še ne pomeni, da morate ob tem fizično ali mentalno trpeti.

Uvedite te navade in vaše življenje se bo drastično spremenilo na bolje, posledično pa se bo spremenila tudi vaša zunanja podoba.

  1. Redno hodite v naravo na sprehode

Tudi v času zime se ne izogibajte naravi. Ta nosi svojevrstno energijo, ki pomiri še tako divji duh človeka. Gre po svoje za meditacijo, ki vas umiri in navda s svežino.

  1. Imejte aktivnost, ki bo iz vas izvabila kreativno plat

Imejte sproščujočo aktivnost, ki po možnosti ne vključuje gledanja v ekran. Morda si umislite pobarvanko ali sudoku. Vzemite platno in barve za slikanje ter se odpravite v naravo. Imejte aktivnost, za katero ne čutite takoj potrebe, da jo morate deliti s svetom.

  1. Privoščite si 10 minut tišine na dan

Ste opazili, da je okoli vas nenehno le hrup? Hrup znanstveno dokazano slabo vpliva na naše počutje in tako se mu poskusite izognite za vsaj 10 minut. Umaknite se na samo in uživajte v popolni tišini.

  1. Ne pozabite na raztegovanje telesa

Če se želite počutit bolje, se ne morete izogniti telovadbi. A pri tem ni treba pretiravati. Dovolj je že jutranje pretegovanje ali joga.

  1. Bodite prostovoljka ali posvetite čas dobremu delu

Najdite v svojem življenju namen, aktivnost, ki pripomore drugim in posledično boste pomagali tudi sebi. Bodite prostovoljec za en dan ali organizirajte dobrodelno akcijo. Naredite nekaj dobrega za druge.