franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tjaša poraz v areni občutila po prihodu domov

17. 12. 2021; 09.37
Avtor: V.M.
tjaša-vrečič

Tjaša Vrečič je bila ves čas skoncentrirana. foto: VOYO

Od mesta v super finalu se je poslovila Tjaša Vrečič, ki je izgubila četveroboj kljub odlični kondiciji, visoki motivaciji in močni volji .

Finalistka šova Kmetija Tjaša Vrečič je v četveroboju pokazala veliko borbenosti in trme, odnehala namreč ni vse do zadnje sekunde. 23 - letnica nam je zaupala, v kakšnem spominu ji je ostala zadnja bitka v areni in kako se je v resnici počutila, ker se je morala po vsem vloženem trudu posloviti od možnosti, da osvoji glavno nagrado.


Trik za vedno odlično pecivo.
>>KLIKNITE TUKAJ<<


Tjaša Vrečič takoj po izgubi razočaranja ni občutila. foto: VOYO

»Res je, borila sem se vse do zadnjega. Zadnja arena mi je ostala v grenko sladkem spominu. Grenkem, ker sem izpadla, v sladkem pa, ker vem, da mi ni bila pisana na kožo,« je pojasnila Tjaša, ki smo jo lahko kljub porazu na TV ekranih še vedno spremljali nasmejano. Je skrila svoje prave občutke? »Ne, ko sem bila na posestvu, nisem čutila nobenega razočaranja, so se pa stvari kmalu po prihodu iz šova spremenile. Komaj takrat sem se namreč zavedla, kaj se je zgodilo in kako žal mi je,« je razložila in zaključila, da zaradi izgube ni razočarana sama nad seboj, saj ve, da ji kljub trudu ta naloga ne bi uspela.

»Mogoče le, če bi se Nina res predala, kot je kazalo na začetku in bi jaz imela več časa, drugače pa mislim, da ni bilo možnosti. Enostavno sem bila preveč zategnjena.«

Tjaša Vrečič se ni predala. foto: VOYO

Tjaša Vrečič foto: VOYO

prejšnji članek
Horoskop: Na plano bodo prišla skrita čustva
Horoskop
Horoskop: Na plano bodo prišla skrita čustva
naslednji članek
Prihaja resničnostni šov Bar, v njem tudi že znani obrazi
Resničnostni šovi
Prihaja resničnostni šov Bar, v njem tudi že znani obrazi