Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zvezdnici Družine za umret po raku diagnosticirali še multiplo sklerozo

10. 8. 2021; 12.36
Avtor: K.M.
Christina Applegate, Ed O\'Neill

Christina Applegate in Ed O'Neill v seriji Družina za umret foto: Profimedia

Igralka Christina Applegate, ki je zaslovela s serijo Družina za umret za njo pa je bogata kariera v svetu Hollywooda in televizije, je s spletnimi prijatelji delila težko diagnozo.

Danes 49-letna igralka Christina Applegate se je oglasila na tvieterju, kjer je zapisala: "Pozdravljeni prijatelji. Pred meseci so mi postavili diagnozo multiple skleroze. Bilo je čudno potovanje, ampak sem čutila močno podporo ljudi, ki jih poznam in imajo isto stanje. Bila je težka pot. Ampak kot vsi vemo, pot se nadaljuje. Razen, če jo kakšen cepec ne blokira."

Christina Applegate po tistem na zmenek z Bradom Pittom ni več šla. foto: Profimedia

To je že druga težka diagnoza za igralko. Leta 2008, ko je bila stara 36 let, so ji diagnosticirali raka na dojkah. Takrat si je odstranila obe dojki, leta 2017 pa še jajčnike in jajcevode. Zaradi raka jajčnikov je namreč istega leta, kot je sama zbolela za rakom dojk, izgubila sestrično. Takrat je bila prepričana, da je prevzela nadzor nad svojim zdravjem, a jo je le-to letos izdalo na drugem področju. 

Z isto diagnozo se je pred leti soočila tudi Christinina prijateljica in soigralka iz filma To sladko bitje Selma Blair. Številni zdaj verjamejo, da je ravno ona tista, ki je Christini v zadnjih mesecih nudila največ opore. 

prejšnji članek
Pripravite najboljše marmelade poletja
Kulinarika
Pripravite najboljše marmelade poletja
naslednji članek
Posledice korone: Hrana se bo še naprej dražila
Kulinarika
Posledice korone: Hrana se bo še naprej dražila