Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jure Košir pred pomembno prelomnico

11. 12. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
Jure Košir

Jure Košir foto: Revija Lady

Jure Košir se je odločil, da se bo v teh mesecih, ki ga še ločijo od abrahama, posvetil sebi in naredil nekaj, kar bo še bolj pripomoglo k njegovi vitalnosti.

Tako kot vsi se tudi naš nekdanji smučar Jure Košir zaveda, da leta tečejo. A Jure, ki se v vseh teh letih ni kaj dosti spremenil, ve, da letnice ne lažejo.

»Petdesetica je pomembna prelomnica, ki pa jo doživlja vsak po svoje. Zase vem, da nisem več mladenič, a skušam narediti čim več, da bi jim bil lahko podoben. Zato sem se odločil, da se še bolj posvetim teku in treningom v fitnesu. A ni ostalo le pri besedah, saj sem te svoje načrte vzel resno in že pridno treniram.«

Jure s svojo simpatičnostjo in preprostim značajem še vedno spada med najbolj priljubljene športnike pri nas, pa čeprav je minilo že kar nekaj časa, odkar se je poslovil od tekmovalnega športa. Se pa, kot pravi, zaveda, da je meja pri ohranjanju vitalnosti zelo tanka. Tudi sam je že občutil, kako je, če se malo zapustiš. Takoj po končani tekmovalni karieri se je število njegovih treningov in aktivnosti korenito zmanjšalo, zato so se začeli nabirati kilogrami. Potem pa se je vzel v roke in se posvetil teku, ki je postal njegova velika ljubezen.

prejšnji članek
V svoj objektiv je ujel tako Dražena Petrovića kot tudi Elizabeth Taylor
Svet slavnih
V svoj objektiv je ujel tako Dražena Petrovića kot tudi Elizabeth Taylor
naslednji članek
Andrej zaročil Sašo Einsiedler: Od ganjenosti me je skoraj kap!
Svet slavnih
Andrej zaročil Sašo Einsiedler: Od ganjenosti me je skoraj kap!