mrtvašnica, krsta
Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v krsti

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

EMA: Finalista tudi v zasebnosti zaljubljen par

8. 2. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
lucija2

Z Martinom Vogrinom se kot duet LUMA na Emi potegujeta za pot v Torino. foto: Jan Pintar

Lucija Harum in Martin Vogrin, k ista se pod umetniškim imenom LUMA v soboto uvrstila v finale letošnjega izbora EMA sta par tudi v resnici.

Kot igralka je Lucija Harum že precej znana, saj smo jo gledali v seriji V imenu ljudstva, je redna članica ekipe oddaje Kaj dogaja, zdaj pa se nam predstavlja še kot pevka. Šestindvajsetletnica, ki končuje magisterij iz gledališkega petja, je z Martinom Vogrinom kot duet Luma zmagala na Emi freš in si priborila mesto na Emi, v soboto pa sta se uvrstila še v finale samega izbora.

V Lumi se prepletata njena ljubezen do petja in romantična ljubezen – z Martinom sta namreč par tudi zasebno. 

»Na srečo lahko z Martinom, ker sva par, delava doma, tako da ni potrebno nenehno usklajevanje. Doma imava glasbeno sobo – midva ji rečeva studio – ki je rezervirana za ustvarjanje in lahko delava tudi zvečer, čez vikend ali na prosti dan. Veliko prostega časa nameniva glasbi,« je za časopis Novice Svet24 povedala Lucija in dodala: »Dlje časa sva par, kot pa delava glasbo skupaj. Šele zadnje leto skupaj piševa komade. Potrebovala sva nekaj časa, da sva najprej našla najin izraz in način, na katerega želiva delati in kako hočeva kreirati glasbo, kar se je sicer zgodilo spontano. Najprej sva delala glasbo vsak po svoji meri, potem pa sva naenkrat naredila najin prvi skupni komad. V bistvu je Martin, ki sicer piše tudi glasbo za gledališke predstave, napisal neko melodijo, ki mi je bila strašansko všeč, in sem kar napisala besedilo, ker mi je ta glasba spodbudila tok misli. Zapela sem mu eno kitico in potem sva začela graditi to pesem ter ugotovila, da lahko tudi skupaj delava. Tako se je začelo, zelo spontano.«

Celoten intervju z Lucijo si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Aljoša Bagola: Srečo mi predstavlja skrb za druge
Svet slavnih
Aljoša Bagola: Srečo mi predstavlja skrb za druge
naslednji članek
Priljubljena srbska igralka s svojo predstavo končno prihaja v Slovenijo
Svet slavnih
Priljubljena srbska igralka s svojo predstavo končno prihaja v Slovenijo