stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Omar Naber kriv za ločitev znanega slovenskega para?

15. 12. 2022; 02.04
Avtor: K.M.
Mlad slovenski glasbenik po govoricah potrdil ločitev

Julija letos sta Alex Volasko in Saša Lešnjek vsaj v javnosti še delovala srečna. Zakaj zdaj ločitev? foto: Marko Vavpotič/M24

Slovenski pevec Omar Naber se je odloči, da razjasni vse govorice.

Pred dnevi je v javnost prišla informacija o tem, da se po dobrih dveh letih zakona ločujeta slovenska pevca Alex Volasko in Saša Lešnjek. Več o tem najdete tukaj. Zatem pa se v javnosti Saša večkrat pojavila skupaj z glasbenim kolegom Omarjem Naberjem. Ujeli smo ju tudi na eni izmed zabav, kjer sta večer preživela v družbi en drugega. Kot zdaj na družbenem omrežju piše Omar, so začele krožiti govorice, da je on kriv za ločitev, kar pa sam zanika. 

Moral bi biti nizkoten

Omar je z naslednjimi besedami pojasnil situacijo. Zapis objavljamo v celoti:

"Pred kratkim sem zasledil, da naj bi bil krivec za ločitev Aleksa Volaska in Saše Lešnjek jaz. Zdaj, ko sem opazil, da se te napačne informacije viralno širijo, bom zadevo hitro ustavil. Oba, tako Aleks kot Saša sta moja dobra prijatelja. S Sašo sva prijatelja že kakih 6 let, med drugim imava skupaj tudi duet. Z Aleksom prijateljujeva že več kot 10 let. Pel sem jima tudi na njuni poroki. Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega. V življenju sem že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, in lahko povem, da je zelo boleče in nepopravljivo. Prav zato mi kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet, in tega ne bi storil nikoli. Govorice naj bi sprožila fotografija, ki jo prilagam. Niti meni, niti komurkoli okoli mene se ta fotografija ne zdi niti slučajno sporna, saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos. Te informacije blatijo Sašo, Aleksa in tudi mene. Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod. Novica me je razžalostila. Obema želim vse najboljše in oba ostajata moja dobra prijatelja. Prosim, da zgodbo delite, da zaustavimo lažne novice in blatenje naših imen."

Omar Naber in Saša Lešnjek se po njeni ločitvi odlično razumeta. A je to tudi vse. foto: Marko Delbello Ocepek

Spomnimo

Alex in Saša sta se poročila 22. avgusta leta 2020 v Štanjelu na Krasu. Natančneje v prelepi kulisi Ferrarijevega vrta. Na poroki, ki je potekala v času epidemije, sta imela 50 svatov. Tudi nekaj znanih obrazov, med njimi tudi Omar Naber, ki jima je na obredu tudi zapel, pa igralec Luka Markus Štajer in voditeljica Melani Mekicar.

prejšnji članek
Preobrazba: Zapeljiva na najdaljšo noč v letu
Moda&Lepota
Preobrazba: Zapeljiva na najdaljšo noč v letu
naslednji članek
Odnosi se ne dogajajo, mi sami jih gradimo
Zdravje
Odnosi se ne dogajajo, mi sami jih gradimo