Svet slavnih
 

Tanja Žagar po samoohranitveni operaciji

10. 7. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
tanja-žagar

Tanja Žagar foto: Mateja J. Potočnik

Nekaj dni pred intervjujem je prestala samoohranitveno operacijo. Kljub temu se smeji, ko pogleda v modrček. 'Naj bo levo ali desno, bolj gor, bolj dol – z vsem sem zadovoljna in vse sprejemam!'

»Kakšen navdih, kakšen optimizem!« pomislim ob pogledu na Tanjo Žagar. Ko smo izvedeli, da je zbolela za rakom, me je spreletel srh. Težko opišem občutke, ki so me prežemali, ko je kmalu zatem skakala po odru, iz vsega srca glasno prepevala in kot običajno zabavala publiko. Kurja polt in solze.

Od 1. julija za njeno bolezen veste tudi vi in Tanja še vedno žari. Morda celo bolj. Ne objokuje svoje preizkušnje. Optimizem se je zrcalil v njenih očeh tudi tekom klepeta za revijo Jana, pa čeprav je imela le nekaj dni poprej operacijo prsi.

»Imela sem samoohranitveno operacijo, kjer so označeni del odstranili. Kako natanko je videti, bomo še videli, ko bom odstranila obliž. Naj bo levo ali desno, bolj gor, bolj dol – z vsem sem zadovoljna in vse sprejemam! Saj je vse v življenju odvisno od tega, kako kaj sprejmemo,« je polna vedrine dejala Tanja, ki se požvižga na videz, pomembna sta ji namreč le zdravje in družina. »Meni lahko odrežejo obe dojki, pa ne bom imela težav, saj mi je pomembno le, da se pozdravim in bom s svojimi otročki in Mikijem,« je med intervjujem za revijo Jana dejala Tanja in novinarko Sonjo Javornik razveselila z novico, da je bila kemoterapija v njenem primeru stoodstotno uspešna. »Stopila je raka.«

Intervju s Tanjo in Mikijem je nekaj posebnega. Razgalila sta svojo ranljivost in se predstavila v povsem novi luči. Klepet je objavljen v aktualni številki revije Jana, ki vas že čaka na prodajnih policah.

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Skromni sramežljivki: Marko Vozelj predstavil hčerki
Kultura
Skromni sramežljivki: Marko Vozelj predstavil hčerki
naslednji članek
Smilja iz šova Ljubezen na vasi: Mož mi ni dovolil delati
Resničnostni šovi
Smilja iz šova Ljubezen na vasi: Mož mi ni dovolil delati

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.