najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji

9. 5. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Matino Antunović in Alen Šalinović

Matino Antunović in Alen Šalinović foto: POP TV

Ne, ne gre za pomoto, popularno slovensko serijo bodo predvajali tudi na hrvaški televiziji. 'Skriveno v raju' ob znani melodiji Luke Basija, ki pa bo sosedom prepeval v njihovem jeziku …

Čeprav se na slovenskih TV programih že leta vrtijo hrvaške programske vsebine, od serij, filmov, do resničnostnih šovov, pa vzajemnega sosedskega zanimanja za slovensko produkcijo doslej ni bilo zaznati. Do sedaj, ko je produkcijska hiša Pro Plus postregla z igralsko mešano zasedbo, v seriji namreč igrajo trije hrvaški igralci Matino Antunović, Alen Šalinović inAleksandar Cvjetković, hkrati pa so poskrbeli še za promocijo hrvaških morskih kotičkov, saj so kamp Paradiso ustvarili v Istri, na polotoku, ki se nahaja v bližini Novigrada.

Kakorkoli, zdaj je uradno, Hrvati se bodo že čez nekaj dni zabavali ob seriji 'Skriveno v raju', v ponedeljek, 13.5. 2024  namreč prihaja na RTL ena najbolj priljubljenih slovenskih limonad. V uvodnem delu so se sosedom sicer prilagodili, priljubljeno naslovno pesem je namreč Luka Basi zanje zapel v hrvaškem jeziku. Pesem nosi naslov Anđeo i vrag, beleži pa že več kot 29 tisoč ogledov, saj jo je s publiki delil že pred meseci v okviru  predstavitve novega albuma Anđeo i vrag. 

Medtem ko bodo sosedje šele pričeli uživati ob morskih ljubezenskih peripetijah, pa se bomo pri nas čez dober teden od 1. sezone poslovili. 20. maja je namreč na sporedu zadnji del, vse, kar je povezano z nadaljnimi razpleti, pa za enkrat ostaja skrivnost.
prejšnji članek
Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič postala starša
Resničnostni šovi
Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič postala starša
naslednji članek
Ivan Zak zaradi ljubosumnega moža skoraj pristal na policiji
Svet slavnih
Ivan Zak zaradi ljubosumnega moža skoraj pristal na policiji
#nasazenazenska
nasazenazenska